Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 07:49

Με επιτυχία το 4ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών στον Τύρναβο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 01-10 στην Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου το 4ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Τυρνάβου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Μορφωτικό Σύλλογο Τυρνάβου.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ.Ιωάννης Κόκουρας ο οποίος καλωσόρισε τα χορευτικά που συμμετείχαν στο φεστιβάλ. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος τόνισε την σημασία της ενασχόλησης των νέων με την παράδοση καθώς αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο για όποιον θέλει να ατενίζει το μέλλον, ενώ τόνισε ότι ο Δήμος Τυρνάβου θα είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες που γίνονται ειδικά για τα νέα παιδιά. Παρών στο φεστιβάλ ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ.Χριστόφορος Κατσαρός ο οποίος απένειμε αναμνηστικούς επαίνους συμμετοχής και οι Αντιδήμαρχοι κ.Λάσκαρης Μανδηλάς και κ.Γεώργιος Σακούτσιος.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν τα χορευτικά των συλλόγων: Χορευτικό Όμιλος Βόλου, Χορευτικός Όμιλος Λάρισας, Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου, Σύλλογος Γυναικών Μακρυχωρίου, Μορφωτικός Σύλλογος Τυρνάβου.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos