Από το Δήμο Τυρνάβου ανακοινώνεται ότι μετά τις προβλέψεις τις Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για το κύμα καύσωνα τις ερχόμενες ημέρες θα λειτουργήσουν κλιματιζόμενες αίθουσες στα ΚΑΠΗ του δήμου για το κοινό.

Έτσι από σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα 3 Ιουλίου τα ΚΑΠΗ του Δήμου Τυρνάβου θα παραμείνουν ανοιχτά και κατά τις θερμές μεσημβρινές ώρες, όπου οι πολίτες θα μπορούν να προσφύγουν σε ένα δροσερό περιβάλλον προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες του καύσωνα.

 

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Παιδείας ανακοινώνεται ότι έχουν εκδοθεί τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος ΕΣΠΑ για τη δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής" για το σχολικό έτος 2017-2018. Οι ωφελούμενοι μπορούν να λάβουν γνώση μέσω τής ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, αν έχουν καταθέσει πλήρη φάκελο δικαιολογητικών ή αν είναι ελλιπής οπότε θα πρέπει να υποβάλλουν ένσταση.

Για πληροφορίες οι γονείς μπορούν να απευθυνθούν για ενημέρωση και να εξυπηρετηθούν για ένσταση όταν χρειάζεται στην αρμόδια υπηρεσία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Τυρνάβου στο ισόγειο του Δημαρχείου και στο τηλ. 2492350181-182-183.

Η ένσταση υποβάλλεται σε ειδικό έντυπο και στέλνεται ηλεκτρονικά, ή με FAX ή ταχυδρομικά στην ΕΕΤΑΑ Θεσσαλίας με αυστηρή ημερομηνία έως την Παρασκευή 30/6/2017.

 

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου, στην 8η και από 23-06-2017 συνεδρίαση με την αριθ. 135/2017 απόφασή του, μετά από συζήτηση του 1ου θέματος της ημερήσιας διάταξης «Συζήτηση – λήψη απόφασης επί αιτημάτων των εργαζομένων στην καθαριότητα» και αφού έλαβε υπόψη :

1. Το άρθρο 65 του ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης»,

2. Το σχέδιο ψηφίσματος που προτάθηκε από τη Δημοτική Αρχή,

3. Το σχέδιο ψηφίσματος που προτάθηκε από το Σύλλογο Εργαζομένων Δήμων Ν. Λάρισας το οποίο υιοθετήθηκε από λοιπές τις παρατάξεις και τους ανεξαρτητοποιημένους δημοτικούς συμβούλους του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου,

4. Το αποτέλεσμα της γενόμενης επί του θέματος ψηφοφορίας,

  ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ   ΚΑΤΑ   ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η Γιορτή Γεωργό-Κτηνοτροφίας στο Αργυροπούλι Τυρνάβου. Μια διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Δήμου Τυρνάβου, της ΚΕΔΗΤ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Στη διοργάνωση συμμετείχαν ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αργυροπουλίου, ο Σύλλογος Γυναικών Αργυροπουλίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρβαντοβλάχων Αργυροπουλίου. 

Το Σάββατο στην Πλατεία του Αργυροπουλίου πραγματοποιήθηκε ημερίδα με ομιλητές τον κ. Γεώργιο Νάνο, Καθηγητή Δενδροκομίας στη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τον κ. Γεώργιο Βαλιάκο, Κτηνίατρο Διδάκτορα του Τμήματος Κτηνιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Την Κυριακή στην περιοχή Μάτι Τυρνάβου την έναρξη της Γιορτής έκανε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα. Φανή Μπίλιου - Λαγκιόλη που ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες της διοργάνωσης και τους επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης ο οποίος ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό για τη συνδιοργάνωση καθώς και τον παρευρισκόμενο Αντιπεριφεριάρχη κ. Αθανάσιο Παιδή. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Βουλευτής κ. Κατσιαντώνης Γεώργιος, θώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου κ. Τάσος Ψύρρας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γ. Μπανταβάνης, Κ. Κουλιός και Χ. Τσιόπας, η Δημοτική Σύμβουλος κα. Ρούλα Σουρλαντζή-Ζαχαράκη, ο Πρόεδρος της Τ.Κ Αργυροπουλίου Χ. Κουτίνας καθώς και πλήθος κόσμου.

 

Σελίδα 1 από 28

Αδέσποτα ζώα

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos