Ανακοίνωση απο την εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας μεγάλων οχηματων, λόγω εργασιών, απο 24 εως 30/05/2017.

Επισυναπτόμενα θα βρείτε την σχετική ανακοίνωση

Ακόμη μία παρέμβαση περιβαλλοντικού χαρακτήρα έκανε ο Δήμος Τυρνάβου στο πλαίσιο της ημέρας περιβάλλοντος. Μοίρασε ατομικούς κάδους απορριμμάτων σε 40 οικογένειες επί της οδού Ευθυμίας Γουνιτσιώτη στον Τύρναβο, εφαρμόζοντας πιλοτικά πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων πόρτα-πόρτα.

Οι κάδοι παραδόθηκαν

Στο πλαίσιο της Ημέρας Περιβάλλοντος την 6η Ιουνίου ο Δήμος Τυρνάβου προγραμματίζει περιβαλλοντικές δράσεις. Έτσι σήμερα Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Μαΐου πραγματοποιούνται δενδροφυτεύσεις στο χώρο του Ανοιχτού Θεάτρου «Το Λατόμι» στον Τύρναβο. Συγκεκριμένα φυτεύονται κουκουναριές στις δύο πλευρές του δρόμου που οδηγούν στο θέατρο, στο χώρο στάθμευσης και μπροστά από την είσοδο του Θεάτρου.

Από το Δήμο Τυρνάβου ανακοινώνεται ότι θα διανεμηθεί νωπό κρέας (μοσχάρι και χοιρινό) στους δικαιούχους ΤΕΒΑ 2015 του Δήμου Τυρνάβου την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017. Η διανομή  για όλο  το Δήμο θα γίνει από το Κοινωνικό Παντοπωλείο έναντι εκκλησίας Αγίου Γεωργίου στον Τύρναβο και ώρα από 9:00π.μ ως 13:00 το μεσημέρι.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αρχική αίτηση του ΤΕΒΑ ή επίσημο έγγραφο του ΑΜΚΑ τους. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης, η παραλαβή μπορεί να γίνει με γραπτή εξουσιοδότηση σε άλλο άτομο.

Λόγω τής ευπάθειας του νωπού προϊόντος δεν θα υπάρξει άλλη ημέρα για να δοθεί το κρέας και οι δικαιούχοι θα πρέπει να είναι συνεπείς στο ωράριο της διανομής και να είναι εφοδιασμένοι με σακούλες. Τονίζεται ότι η διανομή αφορά μόνο τους παλιούς δικαιούχους ΤΕΒΑ 2015 και όχι αυτούς που δηλώνουν τώρα στο ΚΕΑ για τα τρόφιμα.

 

Page 1 of 90
Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos
Copyright © 2016 tirnavos.gr. All rights reserved. Designed plus By SALVADOR | Powered By BLUEVALUE.