Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 12:18

Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Τυρνάβου

Ο Δήμος Τυρνάβου είναι μεταξύ των 162 Δήμων της χώρας που χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο για την εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ).

Ο Δήμος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του κατά το άρθρο 75 του Ν. 3463/2006, έχοντας θέσει ως στρατηγική κατεύθυνση την υλοποίηση κυκλοφοριακών παρεμβάσεων με σεβασμό στις βασικές αρχές της βιώσιμης αστικής κινητικότητας, προωθεί την υλοποίηση στρατηγικού Σχεδίου για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα με στόχο την βελτίωση της προσβασιμότητας για κατοίκους και επισκέπτες της αστικής περιοχής του Δήμου και την παροχή υψηλής ποιότητας μεταφορικών υπηρεσιών με όλα τα μέσα μεταφοράς, είτε πρόκειται για μετακίνηση μέσα στην ίδια την αστική περιοχή του Δήμου, είτε αφορά σε διερχόμενη κίνηση από το δίκτυο του Δήμου.

Το συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο θα οργανώσει το πλαίσιο πάνω στο οποίο η Δημοτική Αρχή θα κινηθεί στη διάρκεια των επόμενων ετών, για την αναβάθμιση του επιπέδου εξυπηρέτησης στις μετακινήσεις κατοίκων και επισκεπτών, με στόχο την εξασφάλιση ενός ασφαλέστερου, αποδοτικότερου και συμβατού περιβαλλοντικά συγκοινωνιακού συστήματος. Η μελέτη του ΣΒΑΚ εκπονείται σε συνεργασία με εξωτερικό ανάδοχο (εταιρεία Project4 IKE) με διάρκεια από 28/11/2018 έως 27/05/2019.

Συμμετοχικές διαδικασίες

Περιεχόμενο ΣΒΑΚ

Τελικό Σχέδιο Δράσης

Σχόλια και παρατηρήσεις σας μπορείτε να υποβάλετε στο e-mail:  

dimos@tirnavos.gr"

Χαρακτηρισμός ΣΒΑΚ του Δήμου Τυρνάβου

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 22:24

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos