Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 12:38

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟ ΓΕΔΕΩΝ

Με επισημότητα αλλά και πλήρη τήρηση των μέτρων λόγω κορονοϊού διεξήχθησαν και ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την εορτή του πολιούχου του Τυρνάβου, Αγίου Γεδεών,

με επίκεντρο τον φερώνυμο ναό στον Τύρναβο, όπου βρίσκεται ο τάφος και η κάρα του Αγίου.

Ειδικότερα, την Πέμπτη, 30/12, χοροστατούντων των Σεβασμιώτατων Μητροπολιτών Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου και Περιστερίου κ. Γρηγορίου, συλλειτουργούντων όλων των ιερέων της πόλης μας, τελέστηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ναό του Αγίου Γεδεών Τυρνάβου. Νωρίτερα, την Τετάρτη 29/12, τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός.

Στις εκδηλώσεις παρέστη ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Σακούτσιο.

Παράλληλα, τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων, σωματείων και φορέων.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κλίμα, λόγω και της παρουσίας κόσμου, σε αντίθεση με το 2020, που οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών, ήταν εξόχως συγκινητικό και κατανυκτικό.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.