Τρίτη, 10 Μαϊος 2022 09:22

Δράση ευαισθητοποίησης στο Γυμνάσιο Αμπελώνα από το Κέντρο Κοινότητας Τυρνάβου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση ευαισθητοποίησης που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022, στους μαθητές του Γ3 Γυμνασίου Αμπελώνα με θέμα: Επικοινωνία: Ενεργητική Ακρόαση.

Η δράση είχε ως στόχο:
• Να αποκτήσουν τα παιδιά γνώσεις αναφορικά με τις δεξιότητες για την εποικοδομητική μορφή της επικοινωνίας.
• Να εξοικειωθούν με την έννοια της ενεργητικής ακρόασης.
• Να αναγνωρίζουν ποιοι παράγοντες τη διευκολύνουν και ποιοι τη δυσχεραίνουν.
• Να εξοικειωθούν με την έννοια της εν-συναίσθησης.

Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή του Γυμνασίου και τους καθηγητές για την υποστήριξη της δράσης καθώς και τους μαθητές για τη διαθεσιμότητα, την συμμετοχή τους και τις ιδέες τους.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ: 2492350315, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, τηλ:2492022609 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου με παράρτημα Ρομα εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos